KezdőoldalHírek, eseményekAz iskola történeteNévadónkIskolai dokumentumokIdőtervSzakirányokDolgozókOsztályokÉletképekHasznos linkekElérhetőség, térkép
ARCHÍV 2010-2011 tanév

Gratulálunk az I. helyezéshez!
Tisza-tavi Hal- és Pusztai Ételek Fesztiválja zajlott 2011. június 4-én a tiszafüredi Fortuna Kempingben.  A hagyományos rendezvényen iskolánk első alkalommal vett részt.
tovább >>
Szakmai gyakorlat lehetőség Türingiában
2011 februárjában kereste meg Dr. Manfred Müller úr, központi projektmenedzser a Siegmundsburger Haus Werraquelle GmbH képviseletében intézményünket kapcsolatfelvétel céljából annak érdekében, hogy vendéglátó – és idegenforgalmi szakmacsoportos tanulóink számára Németországban letölthető szakmai gyakorlat lehetőségét kínálja fel.                                     tovább >>
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető szakvizsga
A rendszerinformatikus tanulók május 19-26-ig adtak számot tudásukról. A szakmailag nagyon erős elméleti és gyakorlati megmérettetések fantasztikus eredményeket hozott.
tovább >>
Szakács-pincér szintvizsga
Iskolánkban első alkalommal került megrendezésre a szakács és a pincér tanulók szintvizsgája.
tovább >>
BALLAGÁS 2011
Iskolánkban ünnepélyesen, fegyelmezetten zajlott le a ballagás. Emlékül az igazgatói beszédből idézünk:
tovább >>
Irodalmi teaház
"Töltsünk együtt egy tartalmas órát Percze Miklós és vendégei, versmondó diákok, tanárok és verset, prózát író tanulók társaságában a közelgő Költészet napja alkalmából!"
tovább >>
Vers-és prózamondó elődöntő
2011-03-21-én rendezte meg iskolánk a Művelődési Központ által meghirdetett vers-és prózamondó verseny elődöntőjét. Csekély számú, de annál lelkesebb diákcsapat készült a kötelező és a szabadon választott versekkel.
FELVÉTEL A 2011-2012-ES TANÉVRE!
Az iskolánkba jelentkező tanulók közül a 2011-2012-es tanévre felvételre jelölt tanulók névsora.
(2011.03.17.)
XVII. Aranygyűszű Szolnokon
2011. március 11-én részt vettünk a szolnoki Szolgáltatási Szakközép és Szakiskola ruhaipari tanintézmény 17. aranygyűszű bemutatóján.
Több mint 50 saját tervezésű ruhákat mutattak be a tanulók.
tovább >>
OSZTV informatika
Március 9-én került megrendezésre az OSZTV (Országos Szakmai Tanulmányi Verseny) középdöntője, mely hagyományosan az iskolákban, online feladatsorok megoldásával zajlott.
tovább >>
1848 március 15.-ét ünnepeltük
2011. március 11-én megemlékeztünk az 1848/49-es forradalom és szabadságharc hőseiről. A műsorban résztvevő tanulók szívesen jelentkeztek a szereplésre, mely a próbák jó hangulatú eltöltését vonta maga után.
tovább >>
Ki Mit Tud 2011 Az iskolánkban már hagyomány a Ki Mit Tud megrendezése. Négy kategóriába soroltuk a produkciókat: vers-próza, ének-zene, tánc, rajz.
tovább >>
I. Idegen nyelvű szép kiejtési verseny
2011. február 15-én megrendezésre került az I. Idegen nyelvű szép kiejtési verseny. A jelentkező tanulók egy kötelező és egy szabadon választott szöveg felolvasásával bizonyították, hogy idegen nyelven is lehet hangsúlyosan, szép kiejtéssel, közönség előtt interpretálni különböző témájú szövegeket.
tovább >>
Ácsvizsga 2011 2011.02.01-11. között került lebonyolításra az ács, állványozó szakmai vizsga. Tanulóink másodszakmás képzésben vettek részt, másfél éves időtartamban.
tovább >>
Munkálatok az év elején Az intézmény tanulói létszáma az utóbbi tanévekben folyamatosan növekedett. A 2010/2011. tanévben a magas tanulói létszám már szükségessé tette  a tantermek számának bővítését.
tovább >>
Kulturális vetélkedő 2011 2011. február 3-án iskolánk magyar- történelem-művészetek munkaközössége újra megrendezte- immár hagyományként-műveltségi vetélkedőjét a Magyar Kultúra Napja alkalmából.
A diákok négyfős csoportokban versenyeztek az iskola aulájában.
tovább >>

Lezárult a TÁMOP-3.1.4-08/2 pályázat 2010. augusztus 30.-án

„Minden ünnep legszebb fénye, szent Karácsony eljött végre…” és hangulatával megtöltötte iskolánk auláját. A karácsonyi műsort megtekintő vendégeket szaloncukor köszöntötte.
tovább >>

Szalagavató 2010
Évről-évre ismétlődő szép hagyomány iskolánk életében a szalagavató ünnepség. Végzős diákjaink ezzel elindulnak azon az úton, amely az érettségi, illetve a szakmunkás bizonyítványhoz vezet.
tovább >>
Újra Angliában!
2010. novemberében a Tempus Közalapítvány egyik pályázatának, az Egész életen át tartó tanulás, Comenius szakmai továbbképzés pedagógusoknak pályázat elnyerésével lehetőségem nyílt egy nyelvtanár továbbképző kurzuson való részvételre, az angliai Exeter városában.
tovább >>
Hámori napok 2010
Hámori Napok… minden évben az ősz méltó búcsúztatója az iskolánkban… méltó emlékezés iskolánk névadójára, Hámori Andrásra.
tovább >>
Megjelent a "Hámori lapok" első száma, olvassátok!
Az 1956-os forradalomra emlékeztünk
2010. október 22-én iskolai ünnepséggel emlékeztünk meg az 1956. október 23-i forradalom és szabadságharc eseményeiről. Tíz lány vállalta azt a feladatot, hogy a rendszeres próbák után kiálljon a sportcsarnokban, és az irodalmi-zenés összeállítással méltó módon emlékezzen e történelmi eseményre.
tovább >>
Nyári élmények....... „Nemzetközi mobilitás és csereprogramok” pályázat keretén belül a nyár elején romániai diákok látogattak el hozzánk, majd a nyári szünet végén a hámoris diákok látogattak el Nagybányára.
tovább >>
Gólyabál 2010
2010. október 14-én megrendezésre került a sok éves hagyományokra épülő gólyaavató, melyet idén a Benedek Gábor Városi Sportcsarnok és Szabadidőközpontban rendeztünk meg.
tovább >>
Nyári élmények....... A Békás Szoros - Nagyhagymás Nemzeti Parkban jártunk.
Nyári élmények.......
Rendészeti tábor Csopakon

2010. augusztus 9.-15. között a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság által szervezett I. Rendészeti Pályaorientációs Táborban a 12/c osztály rend védelmis tanulói közül 5-en vettünk részt.
tovább >>
Tanévnyitó 2010-2011 Részlet Varga András igazgató úr tanévnyitó köszöntőjéből
tovább >>
Á L L Á S H Í R D E T É S,  PÁLYÁZATOK!!!
Műszaki igazgatóhelyettes
Fémipari szakoktató
Vendéglátóipari szakoktató
Kezdőoldal


© Vincze István, Tiszafüred, 2009                   Document made with KompoZer